Android Wear pe iPhone

Stiu ca nu este un forum de iPhoen, insa am o problema.

De curand am achizionat un ceas Huawei Watch 1 si rulez Android Wear pe iPhone.

Mi se deconecteaza foarte des. Weather nu functioneaza, tot ceea ce-si ia de pe telefon, este foarte prost optimizat.

Careva dintre voi aveti ceas smart care ruleaza cu iOS si aveti probleme?

Ba este și un forum de iPhone, dar aici e vorba de o aplicație non-Apple și de un ceas tot non-Apple. Pare o problemă de bluetooth. Ai testat acel ceas și cu alt aparat care are BT? Unul cu Android, cu ăla merge bine? Ce condiții de compatibilitate are ceasul? etc.

Sa zicem ca am rezolvat putin problema cu deconectarile. Adica, cel putin pana acum, de cand am ajuns acasa de la munca, la ora 15:00, nu am mai avut nici o deconectare. Problema a fost rezolvata simplu, cautand ca un nebun pe Google timp de 2-3 ore. Am lasat aplicatia Android Wear deschisa. Pur si simplu, o las in taskuri. Probabil ca e o problema cu managerul de taskuri de la iOS. Nu stiu, probabil ca nici eu nu sunt atat de inteligent daca mi-am cumparat un ceas cu Android care sa ruleze in compatibilitate cu un iOS dar este foarte frumos si practic ceasul, in comparatie cu Apple Watch. O sa va tin la curent zilele astea, plec si intr-o mini vacanta, o sa-l las si la ceva distanta, nu numai la cativa centimetri cum il tin la birou.

Așa cum am bănuit, este o chestiune de comunicare între cele două jucării. Înțeleg că problema este cunoscută și apare pe Google, poate ne pui și linkul. În rest, nu pot comenta, deoarece nu folosesc ceasuri de acest tip.

https://productforums.google.com/forum/#!msg/android-wear/i1TCc1L2aqg/Cf6F0d3HFAAJ

Am trecut de la Android + Windows la iOS + MacOS si mi-am schimbat viata, totul s-a simplificat. Si dintr-o, am vrut eu sa fiu retardat si sa iau ceva cu Android. Sper sa nu ma dezamageasca acest ceas.

Update: este aproape 12 miezul noptii si nu s-a mai deconectat de la ora 15:00. Speram sa fie totul bine.

Eco-sistemul Apple merge foarte bine, evident. Orice alte combinații, iOS sau macOS cu Android ori cu Windows sunt supuse hazardului legat de compatibilitate, cum este și cazul tău: poate merge, poate să nu meargă ori poate să meargă folosind anumite mici șmecherii, pe care le găsesc utilizatorii mai pricepuți.

Ma simt dator sa revin cu un update, chiar daca a trecut mult.

Daca nu inchid aplicatia Android Wear, nu am nici o problma. Nici macar o deconectare nu am avut in toata aceasta perioada.

Good to know.