Am dat resetare la iphone 5 si am dat pe toate configurarile si s-a restartat si imi ramane ecranul alb si marul in mijloc

Am dat resetare la iphone si mi-a ramas ecranul alb si marul in mijloc si dupa daca tin apasat pe butonul adormire/trezire si dupa pe cel home imi apare sa conectez incarcatorul si mai sus iTunes, nu stiu ce sa fac ajutati-ma va rog frumos.

Ai incercat sa-l conectezi (prin cablu) la un calculator si sa pornesti iTunes ?

Eu am incarcator dar nu am cablu de ala USB sa iese din incarcator

E pe direct

A …

Nici nu știam că sunt astfel de cabluri pt. iPhone (sigur nu-i produs de Apple). Ar trebui să ai un astfel de cablu:
s-l300

Incercă să împrumuți unul de la un amic.

Fă-ne și nouă o poză a acelui încărcător.
Ia-ți cablu standard, fie și compatibil, de calitate, chiar dacă nu e Apple.
Dacă ai dat reset după cine știe ce fente ai făcut eu el, este posibil să fie nevoie de un hard reset, dacă se mai poate.
P.S. De ce i-ai dat reset? Pur și simplu sau se întâmplase ceva nasol și ai vrut să rezolvi problema în acest fel?

Pai mi se bloca, intram pe facebook sau pe orice si dupa 5-6 secunde se bloca si numai puteam face nimic, il blocam si il deblocam si dupa mergea si dupa tot dupa 5-6 secunde se bloca iar

Asta s-a intamplat dupa ce i-am bagat gevay, si in plus nu avea ultima versiune actualizata, o avea pe cea 8.3 sau 8.1 si trebuia sa ii dau actualizare sa fie pe 10.3 dar dadeam pe actualizare si asteptam foarte mult timp si tot la fel imi scria

Nu pricep exact cum te-ai jucat acolo, dar presupun că nu ai făcut chestii cușere. Încearcă prin conectare directă la calculator și resetare din iTunes, asta e soluția de bază.
Nu ne-ai pus aici o poză cu alimentatorul ăla.

Incarcatorul meu nu are cablu USB care sa iese din stecherul ala se baga in priza, este pe direct

Bun, asta am priceput. Și ți-am spus și eu și alții SĂ IEI UN CABLU de conectare cu mufă USB la un capăt și să faci setarea din iTunes. Ai făcut asta? Dacă NU, nu mai reveni, nu avem alte idei.
P.S. Ai ajuns aici, deoarece – probabil – ai cotrobăit prin sistem pt tot felul de șmecherii și ai blocat sistemul. Altfel, ar fi trebuit să se reseteze singur.

Nu, pur si simplu am dat resetare si i-am dat sterge toate configurarile si dupa mi s-a stins si mi s-a aprins si imi ramanea ecranul alb si cu marul in mijloc, si alta metoda sa ii dau reset din butoane sau altcumva nu exista?

Acum iei cablul cu pricina și faci reset din iTunes. Dacă nici așa nu merge, probabil s-a stricat.

Încercă să-i contactezi (email ?) pe cei de la care ai cupărat cartela de deblocare gevay (GEVEY-SIM).
Probabil iPhone-ul și-a făcut actualizarea și or fi apărut ceva probleme - cred eu datorită acestei cartele.

Succes

Este f. probabil că acea cartelă îi face problemele. Ca orice soluție non-Apple, poate conduce la probleme, cum se întâmplă adesea. În mod normal, prin iTunes ar trebui să aducă telefonul la starea de fabrică, apoi să folosească cartela de deblocare, dacă va fi compatibilă și după resetare, habar nu am dacă se mai pot folosi și după un upgrade de sistem.