Ajutor instalare Wineskin

Salut, de curand a aparut Call of Duty Black Ops 3 , l-am luat de pe net si vreau sa il joc pe un Mac Book Pro Retina display mid 2014 cu Capitan pe el. Nu stiu daca se poate realiza ceea ce vreau eu , de aceea vreau sa va intreb, pe cei care va pricepeti. Am instalat Wineskin Winery pe Mac am dezarhivat Call of Duty , l-am instalat dupa cum am vazut pe anumite tutoriale pe Youtube, dar ca de obicei, exista un folder Crack pe care trebuie sa il lipesti in folderul unde ai instalat…zis si facut…numai ca atunci cand trebuie sa selectez executabilul, nu-mi iese :smile:…ideea e ca nu are si executabil, doar un folder Crack…cum fac mai departe sa il pot juca? Sau intrebare: se poate face asta cumva? Eu intreb, nu am mai facut niciodata asta si nu ma pricep cum e cu Wineskin :smile:
Sper ca m-am facut inteles:)
Multumesc

Winery nu cred că poate rula aplicații care cer resurse mari, cum e cazul acestui joc.
Nu cred că cineva de pe acest forum te va ajuta la piratări.
O soluție solidă este să instalezi Windows pe o partiție folosind Boot Camp și un DVD sau iso de W 7, 8.x sau 10, există tutoriale succinte și clare despre cum se face asta. Apoi bootezi în Windows și instalezi acolo ce vrei.

Și eu cred că nu e recomandabil să joci ceva așa puternic în Wineskin. Deși eu am jucat NBA 2k15.

Dar, din cîte știu, Call of Duty Black Ops 3 a fost făcut și nativ de Mac: http://www.macgamestore.com/search/?SearchWord=call+of+duty

Ca idee generală, ce instalează Wineskin se găsește în ~/Applications (atenție la ~/, ăla e diferența!), iar aplicațiile trebuie “desfăcute” (click dreapta > Show Package Contents). Acolo, în simulacrul ăla de C:/ găsești măruntaiele jocului, inclusiv executabilul.

Dacă omul are multe jocuri de Windows, atunci e firesc să le joace pe un Windows nativ, emulat nu are cum merge bine, jocurile cer resurse superioare.
Altfel, evident, e mai bine să iei versiunea de OS X, care e scrisă pt această platformă. Mai toate jocurile de succes au acuma versiune nativă de OS X.

Da, clar, de acord cu bootcamp-ul dacă are mai multe jocuri și flămînde după resurse.

Virtualizarea nu face treabă bună mereu și e chinuială mare să bibilești adapări de DirectX, Visual Studio, Frameworks și alte nebunii pe care unele jocuri le pot cere.

Chiar și în varianta originală, să ai DVD-ul/CD-ul original poți avea de furcă dacă faci un wrapper.