Ajutor baking iMac 27 2011

Bună,

Am un iMac 27 2011, cred că iară a murit placa video. A fost odată schimbat. M-am gândit să mai dau o șansă cu metoda baking dacă e cineva la Cluj care a făcut și poate să mă ajută. Că să pun placă nouă nu mai merită.

Dacă nu cam cât pot să cer așa dacă vând pentru piese?

Mulțumesc.

La Cluj ai un loc unde poți încerca o reparație:
http://www.service-macbook.ro
Și alt loc unde poți încerca un buy-back; nu știu dacă iau și desktop, dar telefoane, tablete și notebook-uri sigur da:

Mai este pe aici și nihilsinemac, poate vede mesajul și dă și el o soluție!
P.S. Am mai dat peste niște flăcăi, dar nu am avut discuții cu ei, nu-i cunosc:

Mersi. La Einstein am fost acu 2 ani, acolo numai au schimbat… dar a costat vro 900 de lei. Acuma oricum iau una nouă dar pe lângă am vrut să salvez și pe asta.

Oare cele de nvidia sunt compatibile?

Nu mă pricep de hardware. Dacă e cum spune el, probabil da. Conform Mactracker, ambele modele folosesc aceleași două tipuri de placă grafică.
Screenshot 2021-03-22 at 19.29.22

P.S. Problema la acest tip de cumpărătură este că nu prea poți face verificare pe loc. Adică ai macul desfăcut și, cum vine curierul, o pui repede înăuntru cât timp el bea o cafea? Apoi, placa aia, dacă a fost scoasă din alt iMac la fel de vechi ori aproape poate pica oricând. E greu de dat un sfat pe secvența asta, poți pierde 245 lei sau iese bine totul.

1 Like

Mersi. Ai dreptate. Dar asta e alt model nu cel care avea probleme de serie. Dar vorbesc cu domnul nihilsinemac, asa cred ca a mai fost la mine in anii precedenti.