AirDrop Yosemite

Buna seara,
Întrebarea mea e cum pot transfera prin AirDrop un MP3 in iPhone ca am înțeles ca se poate
Merci

Ai încercat și nu merge?

Trebuie sa mearga. Am transferat eu acum o imagine .jpg si o melodie .mp3 intre un iMac si un iPhone 5S si a mers fara probleme. Citeste asta si urmeaza instructiunile de aici si trebuie sa mearga, daca device-urile tale sunt compatibile cu AirDrop.

Păi ce generație de iPhone? Posibil să fie o generație care nu suportă serviciul.

iPhone 5S

păi ar trebui să meargă

Se vad ambele dispozitive dar cand transfer MP3 pe dau accept si apare
AirDrop deschide cu watsApp sau teamviewer

Poți fi mai clar? TeamViewer este tot o aplicație de transfer de fișiere, posibil să interfereze cu AirDrop, nu e o aplicație f. bine testată înainte să-i dea drumul

Asta apare .Videoclipurile au mers transferate prin AirDrop fara sa ma întrebe ceva

Eu cred că hiba este cu acele aplicații, AirDrop nu are și/sau nu trebuie să aibă legătură cu ele. Șterge-le provizoriu, fă un test și revino. Dacă e cum cred, le poți repune, dacă ai neapărată nevoie de ele.
Eu nu pot reproduce aici, nu am juicării așa de noi.

Am șters aplicațiile si apare…

De fiecare dată când transferi un fișier prin Airdrop, în momentul în care ajunge pe iPhone el este fie trimis într-o anumită aplicație (cum se întâmplă în cazul pozelor: sunt puse automat în Poze), fie sistemul te întreabă cu ce aplicație vrei să-l deschizi.

Nu mai am cum să verific acum, dar din câte știu eu muzica nu se poate transfera în aplicația Muzică prin Airdrop, ci numai prin intermediul iTunes, asta ca să nu faciliteze schimbul de fișiere piratate. De aceea ai nevoie de o altă aplicație care poate deschide MP3-uri.

@MacAndrew ziceai mai sus că ai transferat un MP3 pe iPhone. Cu ce aplicație a fost deschis?

Bun, și la ce aplicație te duce? Ce fișier e ăla, muzică? film? În mod normal, nu ar trebui să ceară nicio altă aplicație, decît dacă fișierul respectiv nu are cu ce să se deschidă, or muzica și filmele nu au nevoie de o altă aplicație.
Alte fișiere, care cer o anume aplicație, au nevoie de acea aplicație. Discuția o pornisem de la TeamViewer și de la WhatsApp, care nu ar trebui să fie cerute pt a deschide un fișier transferat prin AirDrop.
P.S. Nu știu dacă are relevanță, dar și în OS X, de multe ori, sistemul face asocieri eronate între un fișier și o aplicație cu care poate fi deschis. Deloc rar, asocierile sînt total aiurea, dacă faci dublu clic și declanșezi aplicația, apare eroare că nu poate fi deschis fișierul (normal). Asemenea asocieri apar după ce începi să instalezi aplicații. Nu știu cum se rezolvă în IOS falsa asociere dintre un fișier și o anume aplicație, ce faci dacă sistemul cere o anume aplicație, dar nu e, de fapt, aia.

Buna
Fișierul e MP3,dar nu ma duce la o aplicație anume in AppStore
Ma arunca la o pagina cu aplicații pt MP3

Un mp3 nu ar trebui să te ducă niciunde, ar trebui să-l deschidă. Eu zic să dai un Restore, după un backup prealabil. aș zice că sistemul e cam obosit.

Restore la iPhone ?

Da. Eu zic că ai un sistem bulit de aplicațiile alea. Nu-s mare expert în iPhone, dar eu așa zic. Backup, Restore iPhone, Restore restul. Presupun că știi să faci pașii ăștia.