Aici sunt banii dv

Citeam ieri un articol în Macworld care recomanda potențialilor interesați să cumpere acum un MBP 14-16 inci, deoarece anul viitor un MBP similar cu M2 va fi mult mai scump, asta fiind tendința noilor prețuri la noile produse. Păi cred și eu. Apple va plăti, e drept eșalonat, despăgubiri posesorilor de MBP cu tastaturi „butterfly”. O nimica toată: 50 milioane de dolari per reclamație! Și au fost mii. Să ne înțelegem: posesorilor reclamagii din America, nu și din restul lumii. De unde va lua banii? Păi nu e deja clar? Din prețul noilor macuri cu M2. Extaziați că 2 > 1, snobii mondiali s-au repezit să cumpere produsele deja cu M2 la bord, deși sunt mai proaste, cum ar fi MBA M2.
Notă: acesta este un forum al utilizatorilor de mac-uri, nu sunt(em) plătit/plătiți să-l lăudăm pe Apple, așa că îi rog pe mac-maniaci să nu sară la atac, nu răspund.
P.S. Azi, aceiași „spacialiști” de la Macworld s-au răzgândit, au întors-o: cică merită să mai stăm și să luăm la anu’ un MBP 14-16 cu M2.
Acuma, na, ce să mai înțelegi? Ieri, cică să dăm buzna să luăm un MBP 14-16 că la anu’ se vor scumpi substanțial; azi, cică să mai așteptăm…

1 Like