Adaptor magsafe 1-2 la USB-C

În urmă cu mai bine de un an, mi-am luat un adaptor magsafe 1-2 la USB-C. Motivul: mai am 2 alimentatoare mai vechi pe magsafe și le pot astfel folosi la încărcarea unui notebook apple cu usb-c. Aș dori să mai iau unul, dar nu mai găsesc. Sigur, ar fi pe amazon.com, dar aș prefera ceva loco. Știe cineva cine vinde așa ceva? Căutarea la magazinele uzuale îmi returnează soluții pe invers: adică să folosesc un alimentator pe usb-c ca să încarc mac-uri mai vechi. Produsul arată așa (al meu e negru):

Scriu de pe o tableta Samsung. Am instalata aplicatia E**g. In zona laptop/notebook este un grup “docking stations”. Cred ca vei gasi ce cauti. Sau la retaileri similari.

Ei, nu au, am căutat la toți ăștia cunoscuți, inclusiv mai puțin cunoscuți… Au NUMAI pe invers, adică să folosești un alimentator USB-C cu magsafe 1-2.

Partea enervantă este că nu am notat de unde am luat primul asemenea adaptor, posibil de pe olx. Oricum, se pare că nimeni nu mai vinde așa ceva în RO. Amazon are, dar ar fi cam scump, țin minte că am dat pe el sub suta de lei, cu Amazon ieși la socoteală (preț + transport) la peste 150 lei, nu știu dacă merită.

Am găsit, la prețul ăsta însă nu merită, iei 2 alimentatoare bune și noi cu 2-4 ieșiri USB-C și USB-A.

De exemplu, așa ceva.

Oare asa ceva ar merge?

sau

Da, astea ar fi. Am renunțat însă, sunt prea scumpe, mai scumpe decât un alimentator nou cu 2-4 ieșiri. Mi-am luat unul ieftin anul trecut, se pare că piața nu mai cere, sunt rare și tot mai scumpe.

Adaptoarele astea magsafe 1-2 la USB-C pt alimentarea noilor generații de mac-uri au sens doar dacă sunt relativ ieftine, sub 100 de lei, altfel nu merită. Mi-am comandat la forit.ro acest alimentator, mai am unul similar, tot cu două ieșiri USB-A și USB-C, 60 w, i l-am soției la școală să nu tot plimbe alimentatorul Apple de colo-colo, stă acasă.