Activare iCloud Music Library în România (iPhone/iPad)

Eu am reușit cu metoda asta:

Restartați device-ul, apoi:

  1. Settings/Music
  2. Genius dezactivat
  3. Airplane Mode activat
  4. Airplane Mode dezactivat, apoi rapid lași jos control center-ul și foarte repede activezi iCloud Music Library + Merge, repede te întorci în control center si reactivezi Airplane Mode.
  5. Verifici să vezi că a ramas activ iCloud Music Library. (dacă nu a rămas activ mai încerci încă o dată pașii 1-4)
  6. Repornire forțată (Home + Power până apare marul). Verifici iar să vezi că a ramas activ iCloud Music Library și numai apoi dezactivezi Airplane Mode.

La mine merge perfect! Acum sunt într-o zonă în care nu am acoperire DigiMobile, seara îmi umplu iPhone-ul cu albume, ziua umblu pe coclauri și ascult muzica direct din telefon.

1 Like

Ce spui tu îmi aduce în minte o traducere eronată din navigatorul meu pus pe română: virați brusc la stînga, apoi mergeți înainte!

Dacă instrucțiunea eronată te-ar fi ajutat să eviți o ditamai groapa, i-ai fi fost recunoscător. :smile:

După ce am auzit de vreo 3 ori instrucțiunea asta, mi-am dat seama ce voia să spună: întoarce la 180 de grade, adică „ai direcția greșită, amice”. Eu la școala de șoferi nu am auzit niciodată instrucțiunea „virează brusc la stînga”, ca atare nu mi-am dat seama din prima ce a vrut să spună traducătorul. sincer să fiu, nu știu cum sună în engleză instrucțiunea asta, nu am fost curios, dar m-a amuzat teribil cum spui să te duci repede de colo-colo ca să fentezi „gropile” din setări.

Eu am evitat gaura pe care mi-ar fi facut-o în buzunar roaming-ul național.

Deci merge sau nu merge iCloud Music Library în România? Aud că nu, deh, nu prea sunt la curent, am cont pe US Store, așa că la mine merg toate…

Mda, m-am lămurit și eu, probabil România este singura țară în care iCloud Music Library nu merge deși ar trebui să meargă teoretic. Am activat Apple Music în iTunes pe Windows folosind un cont românesc și e nasol fără iCloud Music Library.

Pe de altă parte serviciul similar de la Microsoft, numit Groove Music Pass, nu e disponibil deloc în România, deci tot e mai bun Apple Music dacă vrei să plătești pentru a asculta muzică. Sau folosești Zonga.