Accesorii iPad / iPad Mini

Salut,

Am ajuns pe acest forum, ca urmare a mesajului de inchidere de pe ipadforum.ro.
Pe vechiul forum, am gasit un model de suport auto pe care incerc sa il gasesc fara succes.

Acesta este link-ul - http://ipadforum.ro/topic/1640-suport-auto-pentru-ipad-toate-generatiile/ - stie cineva daca mai pot gasi un astfel de suport sau ceva similar (de prins in bord ca sa nu pierd din vizibilitatea parbrizului)?

Ma intereseaza pentru un iPad mini 2.

Multumesc anticipat si scuze daca mai exista o discutie similara pe forum, insa nu am gasit nimic.

Cu 70 de lei găsești la pcgarage acest suport care, teoretic, va merge cu orice tabletă. Eu am un AllView de 7 inci pe care îl folosesc, practic, numai pt navigație. Am dat 20 euro pe o aplicație care acoperă toată Europa.
https://www.pcgarage.ro/suport-masina/avantree/suport-parbriz-fchd-302-d-universal/

Pe mine ma interesa acel model care sa aplica pe bord. Aceste modele clasice le stiu.
Multumesc mult pentru ajutor!

Dacă vrei un model anume, caută la pcgarage ori la altele cu un cuvînt cheie relevant, de ex. iPad car support. Dacă nu găsești aici, caută pe amazon.co.uk, unele firme trimit și în RO (scrie acest lucru înainte să faci comanda).
Recunosc că un model care se fixează pe bord ar fi mai bun, soarele poate cădea pe ecran și trebuie să miști cumva jucăria ca să vezi traseul.
http://www.amazon.co.uk/Racksoy-Professional-Headrest-Compatibel-Samsung/dp/B00M6QEJBC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1433266371&sr=8-1&keywords=ipad+car+support

Ms mult de idee. Am gasit pe amazon ce cautam. Toate bune!

Dă-ne și nouă linkul, poate ne inspiri la cheltuieli. :slight_smile:

Da, pare că stă mai bine acolo decît prins pe geam. Presupun că, dacă bate cumva soarele din față ori din lateral, îl poți regla mai bine să vezi display-ul. Înțeleg că se prinde de bord tot prin vid, da?
P.S. A ajuns la tine? Uneori ajung f. repede de pe amazon.co.uk, recordul pt mine a fost 24 de ore pt o baterie de MacBook!

Nu am reusit sa fac comanda pt ca nu livra in romania, insa am gasit la noi si cred ca o sa comand de aici
http://www.pcgarage.ro/suport-masina/kit/suport-auto-ipadsumk-universal-7-10-inch/

Păi pare același și cred că la un preț ceva mai bun decît dacă l-ai fi comandat la Amazon. Da, Amazon este un bazar, nu toate firmele trimit oriunde, unele trimit doar în țara de reședință.

am facut comanda la acest produs - http://www.pcgarage.ro/suport-masina/cellular-line/suport-auto-crab-supergrip/

Doar ca de la emag, la jumatate de pret :slight_smile: - http://www.emag.ro/suport-auto-pentru-tableta-permite-rotire-la-360-grade-compatibil-cu-orice-diagonala-cellular-line-crabsupergriptab/pd/DDX9LBBBM/

Nu-mi dau seama dacă sînt identice. Prețurile pot varia f. mult la produsele similare, dar nu identice.

Am cautat destul de mult un suport care sa se poata prinda de bord-ul masinii si sa fie si de calitate, iar acest produs indeplineste ambele cerinte, iar pretul cu reducerea de 49% este imbatabil. Recomand acest produs!

Am 2 huse sigilate de ipad mini de la Logitech.Castigate la un concurs.Le dau ca nu am ipad.Husele valoreaza peste 100$ pe amazon.Le dau la 150 pe amandoua.Cine doreste in privat.O zi buna tututor!

salut, merg pentru ipadmini 4? merci

Buna,din pacate nu