Abonament Adobe Creative Cloud cu reducere pentru educație: disponibil și în România?

Știe cineva dacă se poate cumpăra un abonament Adobe CC full cu reducere edu în România? Nu mă prea descurc prin site-ul lor și nu am găsit un răspuns.

Greu de spus. Nu pricep mare lucru de aici.

La secțiunea despre verificarea eligibilității, în afara SUA, România nu e trecută. De asemenea, pe site-ul lor cu oferta pentru educație, am văzut că e tradus prost și incomplet în română, iar prețurile sînt în USD. De aici am dedus că nu e valabil la noi.

Și, din cîte știu, nu prea e posibil să contactezi direct Adobe. Poate o să adresez o întrebare pe forum sau și mai bine, încerc să aflu dacă vreo cunoștință lucrează pentru ei. Revin cînd aflu, poate mai interesează pe cineva.

O căutare Google după “adobe cc edu countries” mi-a dat link-ul ăsta: http://www.adobe.com/content/dam/Adobe/en/products/creativecloud/cc/pdfs/cc-availability-matrix.pdf

Din care citez:

Cred că asta ar trebui să răspundă, din păcate.

Mda, nasol.
(Am făcut un topic nou, poate sunt interesați și alții de acest subiect.)

La o ochire scurtă, RO are același statut cu PL, dar mai bun decît AL. Rusia văd că are edu, dar nu are team, parcă. Nu știu ce criterii au, dar – oricum – faptul că RO și PL dansează la fel, este sincron și cu cursul valutar⌐ 4,18 zloți la euro, 4,41 lei la euro, tot p-acolo.