A apărut Yosemite 10.10.3 Public Beta

Cei care sunteți înscriși în programul beta de la Apple: acum puteți testa și voi noua aplicație Photos, care înlocuiește iPhoto și Aperture. E inclusă în Yosemite 10.10.3 beta, disponibil acum ca software update în Mac App Store.

PS: vă reamintesc că oricine se poate înscrie ca beta-tester.

Am pus și eu 10.10.3 beta pe MBP. Prima mea impresie e că se mișcă mult mai bine decât 10.10.2. Sper să nu fie doar o iluzie.

Eu ma lovesc de o alta problema de organizare. Cand mi-am facut primul cont Apple, nu aveam card bancar, deci mi-am facut un cont US, fara card. Dupa ce am avut cont BT, mi-am facut si un cont ro, dar contul meu principal este cel de US, fara card. De acolo mi-am “cumparat” zeci de aplicatii gratuite, atat pe Mac cat si pe iPhone/iPad. De asemenea tot ce am in iCloud Drive, pentru lucru, publicatii etc, aproape totul este in acest cont. Oare as putea cumva sa-mi fac contul romanesc cel principal fara sa pierd nimic si sa-l pastrez si pe cel US? As fi vrut sa-mi maresc spatiul iCloud cu 0.9 $ pe luna. Fiind vorba de un abonament, nu am ce face cu redeem codes. Daca nu pot face asta fara pierderi, am cam pus-o, deoarece primesc warning ca pozele mele ocupa mai mult spatiu in iCloud Photo Library decat am eu alocat.

Sigur că poți: faci o copie a fișierelor din iCloud US ca să nu le pierzi, setezi contul RO ca fiind cel principal în System Preferences, apoi pui din nou în iCloud fișierele.

Cu aplicațiile nu sunt probleme, poți lucra cu două conturi așa cum fac și eu. Dacă nu, le mai descarci încă o dată din App Store RO.

Multumesc pentru raspuns, tocmai incercasem o alta smecherie, dar nici aia nu merge. L-am introdus pe cel din RO in familie, dar se pare ca, copilul meu din Romania nu-mi poate face cadou pe cardul lui o marire de iCloud Photo Library. :frowning: Voi face ceea ce ai zis, dar va trebui sa gandesc si sa planific bine.