A apărut OS X Yosemite 10.10.1 beta

Cei care sunt înregistrați în programul beta și developerii pot testa acum prima vesiune 10.10.1 beta. Mi-a apărut și mie pe Mac Mini în software update. Sunt curios dacă repară problemele cu interfața lentă. Cei de la Apple zic să testăm funcționarea Wi-Fi, a conturilor Exchange în Mail și Notification Center.

Update-ul are 300 MB, pare substanțial.

Pe Mac Mini Xbench zice că nu sunt diferențe între 10.10.0 și 10.10.1b la scorurile pentru benchmark-urile grafice. :disappointed:

De fapt da, sunt niște îmbunătățiri dar minore: la Quartz Graphics Test scorul a crescut de la 135,84 la 143,14, iar la UI test de la 30,98 la 31,21.

Parcă e olecuță mai rapid și mai curat la boot. Poate fi însă doar placebo.

Mi-am pus al doilea build al seriei, 14B23. Nu observ nimic în rău, la mine a mers OK încă de pe la penutlimul build pre-GM

Nu văd îmbunătățiri semnificative la capitolul performanță grafică. Scorurile din Xbench sunt la fel de slabe precum cele scoase în 10.10.0 și 10.10.1b1.

Dacă sunt într-un forum și fac un link la Dropbox, de ex. ăsta

cititorul o vede ca în anexă. Puteți testa și voi? La mine apare ca în ataș.

Ce forum? Unde să testăm?

Forumul unde mi se întîmplă regulat treaba asta este academia.edu, e al nostru, al profilor, unde ne punem studii și cărți pt descărcări. Pe acest forum este.
Pe ăsta de care vorbesc, absolut totdeauna partea finală a unui link e neagră și nu face parte din link, dacă apeși, te duce la un broken link. Linkul e bun, cu condiția să faci copy și apoi paste într-un browser. să fie bugul site-ului? așa se pare.

Da, problema e la situl respectiv.

Le-am scris. E foarte enervant, într-un tîrziu mi-a scris cineva că linkul e prost, mă enervez, fac copy-paste, apăs, eroare… Pînă mi-am dat seama că de vină e fie Safari, fie site-ul. Acuma e clar că site-ul are o problemă.