Cei care sunt înregistrați în programul beta și developerii pot testa acum prima vesiune 10.10.1 beta. Mi-a apărut și mie pe Mac Mini în software update. Sunt curios dacă repară problemele cu interfața lentă. Cei de la Apple zic să testăm funcționarea Wi-Fi, a conturilor Exchange în Mail și Notification Center.
Nu văd îmbunătățiri semnificative la capitolul performanță grafică. Scorurile din Xbench sunt la fel de slabe precum cele scoase în 10.10.0 și 10.10.1b1.
Forumul unde mi se întîmplă regulat treaba asta este academia.edu, e al nostru, al profilor, unde ne punem studii și cărți pt descărcări. Pe acest forum este.
Pe ăsta de care vorbesc, absolut totdeauna partea finală a unui link e neagră și nu face parte din link, dacă apeși, te duce la un broken link. Linkul e bun, cu condiția să faci copy și apoi paste într-un browser. să fie bugul site-ului? așa se pare.
Le-am scris. E foarte enervant, într-un tîrziu mi-a scris cineva că linkul e prost, mă enervez, fac copy-paste, apăs, eroare… Pînă mi-am dat seama că de vină e fie Safari, fie site-ul. Acuma e clar că site-ul are o problemă.