Netflix si apple.com nu se incarca de pe wifi cu Time Capsule A1355


(Cosmin Dorobantu) #1

Nici MBP, nici MBA si uneori imi face probleme si Ipad-ul la accesarea site-urilor NETFLIX si APPLE.COM, daca sunt conectate la WIFI cu Time Capsule A 1355 (fie nu intra pe site, fie intra foarte greu). Daca ma mut cu Ipad-ul pe date celulare imi acceseaza imediat cele doua site-uri. Daca fac hotspot la cele doua macbook-uri de pe Ipad sau de Iphone in retelele 3G sau 4G acceseaza imediat NETFLIX si APPLE.COM.


(Cattus Thraex) #2

Fă un reset al capsulei și reia setările. Cum te legi la provider? Ceva nu e setat bine acolo, posibil la canalul wi-fi.


(Cosmin Dorobantu) #3

Nu-mi apare nicio eroare la Time Capsule. Becul e aprins verde, nu galben. II dau acum un reset si va anunt dupa daca apare vreo schimbare.


(Tudor Vedeanu) #4

O fi având furnizorul de internet probleme cu serverele DNS.


(Cosmin Dorobantu) #5

Cu scuzele de rigoare, am uitat sa va spun ca problemele apar doar la Safari. Cu Chrome nu am nicio problema in a accesa cele doua site-uri de pe WIFI cu Time Capsule.


(Cattus Thraex) #6

Becul poate fi verde, asta înseamnă că routerul wi-fi are conexiune, dar chiar și pe secvența asta este posibil să nu intri pe magistrală. Chiar azi am pățit asta și o pățesc periodic, cam o dată la 2 luni. Soluția: scot alimentarea din router, aștept 5 sec. și o repun, apoi totul este OK.
Faptul că ai necazuri doar cu Safari, nu cu Chrome se poate trage de la extensiile din Safari, cazul cel mai frecvent de funcționare ciudată/defectuoasă la Safari. Eu le-am șters aproape pe toate. Din cauza uneia dintre ele, nu apărea ferestruica de logare la Banca Transilvania, evident mergea cu orice alt browsser, am reclamat la BT, ăia că nu e de la ei, eu înjuram, într-un final mi-am dat seama că e de la o extensie și așa a și fost, am șters-o și totul a fost OK. Ia vezi ce extensii ai pe acolo.


(Cosmin Dorobantu) #7

Nu am nicio extensie instalata.


(Cattus Thraex) #8

Nu pricep atunci de ce Safari ar face asta… o fi corupt. Fă un user nou în preferințele de sistem și loghează-te acolo, ia vazi dacă așa e OK.


(Cosmin Dorobantu) #9

Fac acum si va spun ce se intampla.


(Cosmin Dorobantu) #10

M-am logat in Guest User si la fel se intampla. Va atasez si poza sa vedeti pana unde se incarca pagina.


(Cattus Thraex) #11

La o adică nu mai folosi Safari… Nu am explicații.


(Balas) #12

Curâță cache-ul. Eu folosesc CleanMyMac. Am pățit erori de afișare și cu Firefox. După curățare a revenit la normal.


(Cattus Thraex) #13

Mda… dacă el zice că i-a făcut la fel și pe user nou, știu și eu… Oricum, o curățare cu Onyx ori cu ce-o fi nu are ce face rău.