Iphone 6 EE


(Marian) #1

Acum 4 ori 5 luni mi-am cumparat un Iphone 6 din EE 539 LIRE , cu bani astea ma asteptam sa fie neverlocked corect ? ca tot am ramas in UK putina vreme mi-am luat o cartela de la EE si dupa ce ajung in tara peste 2 luni ce vad ca Iphone meu este blocat codat in EE sun incerc sa dau de ei dupa vreo 2 saptamani il deblocheaza dar cum reusesc sa imi pun cartela de Romania dupa ceva vreme cam 2 luni imi vine mie sa dau restart la telefon asa ma apucat pe mine ce vad dupa e ca e blocat deci chiar nu stiam de blcoare de asta temporar sau pana la o resetare a telefonului. Deci acum e blocat in continuare am luat legatura cu ei ba ca sa le dau imei ba ca sa vin acolo cu telefonul chiar sunt niste handicapati ori sunt eu ?

Vreau sa stiu ce ce sa le mai spun cum sa rezolv acesta problema ?

Si ma-ar interesa si un website de deblocare sa il fac neverlocked si cat m-ar ajunge ?


(Cattus Thraex) #2

DAcă ai scrie mai coerent și mai clar probabil am reușis să fim mai cooperanți. Singurele țări din Europa care vînd EXCLUSIV telefona neverlocked sînt Italia, Belgia și o țară baltică, Letonia sau EStonia. În UK, telefonul poate fi blocat. Deblocarea poate costa mult dacă e făcută înainte de terminarea abonamentului, acolo trebuie să specifice detalii.
Există și site-uri care pot debloca, caută pe Google cu
imei iPhone unlocking
și ai soluții.
P.S.
https://iphoneimei.net
https://myimeiunlock.com/iphone-imei-permanent-unlock/
etc.


(Marian) #3

Tocmai ce am luat 39lire EE acum astept sa vad in cat timp imi vine mail ca sa il fac neverlocked permanent de aceasta data. Iti multumesc.

https://myimeiunlock.com/iphone-imei-permanent-unlock/ de aici am luat cred ca asta pare sa fie bun zic eu.


(Cattus Thraex) #4

Ar trebui să rezolve.


(Marian) #5

Am 8 zile de asteptare si nimic inca. Din cate vad comentarii sunt negative dar si pozitive… Cam in dubii…


(Cattus Thraex) #6

Unanimitate de păreri era doar pe vremea comuniștilor, sigur că unii zic că da, alții zic că ba… Ce te aștepți? la o părere unică și la nota 10 pe linie?


(Marian) #7

Daca e sa fie bun il recomand sigur eu deocamdata vom astepta si vedem. Cam cate zile dureaza cel mai mult o deblocare ?

PS : Acum am pus o cartela orange si a fost deblocat ma mir cum de ca nu a venit nici un mail de confirmare si nu am dat nici un reset acum. Iti multumesc pentru ajutor.