Baterie Macbook Pro 2018

Salut!

Am o problema cu un mac cumparat in noiembrie 2019. Am filmat, voi atasa mai jos clipul:

Poze:


Lucrez la el mereu pe birou si conectat la priza iar uneori, cand are el chef se deconecteaza de la sursa de alimentare (am atasat 2 poze) pentru 2-5 minute si dupa isi revine. Mi-a mai facut asa acum 2 saptamani, pe acelasi port (din dreapta jos).
Vreau sa mai mentionez ca am pe el Mojave 10.14.6.

Sa il trimit in garantie (port sctricat, incarcator sau baterie cu probleme )sau sa fie o problema de soft? PS: are doar 7 cicluri baterie.

Multumesc!

Păi dacă e în garanție, folosește-o! Ce altă soluție să dăm? Fiind nou, mai poți aștepta să se stabilizeze defectul. Puțin probabil să fie defect de soft, dar de ce nu vii la zi cu sistemul? Ai aplicații specifice care nu ar mai rula? Ar fi singurul motiv.

Salut!
I-am dat intre timp update la Catalina dar face la fel. Am inceput sa alternez, sa il las conectat la priza si pe baterie…nu are nici-un efect. O sa incerc maine un reset SMC iar daca nici dupa toate astea nu se rezolva, o sa il arunc in service.
Am o bafta la Macuri… la primul model din acelasi an a avut probleme (a fost schimbat pentru ca avea defect de fabricare), asta la fel dar dupa ceva timp. Nu stiu daca chiar au ele asa multe probleme sau doar sunt eu ghinionist.

Ghinionist la mac-uri, norocos în viață. Nu le poți avea pe toate.

2 Likes