Commander One, un nou manager de fișiere dual-panou

Ieri a apărut Commander One, un manager de fișiere în stil Norton Commander. Versiunea de bază este gratuită, iar pentru $30 puteți achiziționa un PRO Pack cu facilități adiționale. Se mișcă bine din câte văd eu. Nu-l folosesc neapărat pe post de NC (am trecut demult de faza asta), dar are câteva chestii utile pentru mine, cum ar fi posibilitatea de a vizualiza fișierele cu F3 în orice mod vreau (HEX, text, binar), indiferent de tipul lor.

Producătorii promit că vor introduce suport full (arhivare/dezarhivare) pentru fișiere RAR, ceea ce chiar l-ar face interesant.

1 Like

Are SFTP, deci nu mai am nevoie de Transmit (costă) sau Cyberduck (arată oribil).

Wait wait wait… :smile: FTP e în PRO Pack…

Deci eu am un fel de demo pentru o perioadă limitată de timp? Damn.

Da, cred că PRO Pack-ul este oferit ca demo la început.

Păi atunci un transmit la 34$ e mult mai bun decât un Commander One la 30$.

Hmm, depinde. Transmit a fost făcut doar pentru FTP. Commander One e manager de fișiere în primul rând, plus FTP.

Teoretic Cmd1 știe să lucreze cu conturi Dropbox, dar în acest build au uitat să dezactiveze developer mode, așa că nu merge. Ia să le dau un ping pe Twitter.

Păcat că nu știe decât FTP și SFTP. Aveam nevoie și de FTPS. Numai Transmit știe așa ceva.

Băieții ăștia de la Eltima fac aplicații simpatice. Eu mai folosesc SyncMate pt sync OS X~Android. Merge bine, în sensul că face sync OK, dar mi-a bulibășit căprăriile din Contacts, nu se mai afișează, deși ele există, virtualmente, le văd cînd le deschid în Android.
Au același mod de lucru: aplicația e free pt funcții minime (așa folosesc și eu SyncMate, nu am nevoie de funcția pro) sau dai un ban pt pro.
Mă apuc și eu să testez Cmd1

Da, eu mai am Airy de la ei, o aplicație care salvează clipuri de pe YouTube.

N-o știam, pare OK. 40 USD pt un family pack ar putea fi un preț OK, alte aplicații pe care le foloseam văd că nu mai fac asta, presupun că e chestie de copyright.