Recomandări cumpărare iPhone

Salutare! Ma ajuta și pe mine cineva? Vreau să-mi cumpăr un iPhone dar nu știu care, ce număr 7 sau 8, care ar fi diferența între ele și care mi-l recomandați? Merci !

Păi depinde de buget și de ceea ce vrei să faci cu el. Poate vrei să iei ultimul model, dacă ai bani mulți. Dacă ai și mașină tip „aspirator de gagici”, alea care prind suta în 5 sec. și fac zgomot mult, atunci ia-ți ultimul model, măcar știi o socoteală.

Cu cât e mai nou iPhone-ul, cu atât e mai performant. Dar și mai scump. Diferențele de performanță sunt destul de mari de la un model la altul, și aici nu mă refer strict la puterea procesorului, ci și la funcțiile noi pe care le au modelele recente.

Deci primul criteriu de alegere ar fi suma de bani pe care ești dispus să o cheltui. De aici pornește totul.

Daca banii nu te dau afara din casa, mergi pe 7. Diferenta e mica intre 7 si 8. Eu totusi as alege un 7plus.

Nu pot spune ca ma dau banii afara, dar nici ca e problema in ei, treaba e ca numi plac astea mari, genul 7 plus, cit mai compacte .

Am văzut ca mulți își cumpara iPhone 7, ar fi vorba numai de buge? Asta ar fi întrebarea mea, sau 8 are el ceva, vreo problema ?

Nu are nicio problema, dar diferentele dintre ele (7 si 8) sunt mici(ca design nici nu mai are rost sa vorbim). Daca banii nu sunt o problema, mergi pe X nu pe 8. Parerea mea.

Sau, dacă-mi permiteți o intervenție publicitară, poți să-ți iei un 7 de 256 GB la jumătate de preț față de iStyle (nici nu se mai găsește cu 256 GB, din cîte am văzut). Telefonul e ca nou, am absolut totul la el, inclusiv cutia și dau și husa Apple cu baterie suplimentară. :slight_smile:

Ok , îți multumesc mult Clau, Chear ma voi gindi la cele scrise de tine, o seara faina la toți !!!

1 Like

Chear shi eu ma v-oi gandi sam-i iau unu

1 Like