Nu mai pot instala sistemul de operare pe un MacBook Pro 13

Detin un MacBook Pro 13 Mid 2012, si i-am inlocuit hardul. Nu am apucat sa fac un stick bootabil, asa ca acum am fost nevoit sa fac pe windows cu Transmac. Problema e ca imediat ce booteaza de pe stick, imi da o eroare, si imi apare un semn, asemanator cu semnul de circulatie cu un cerc barat. Am incercat sa fac un restore de pe serverele Apple cu cmd+R, dar mi-a dat eroarea 2002F. Dupa asta, tastatura mi-a murit efectiv, nu mai ia nici-o comanda. Singurul lucru pe care calculatorul il mai face este sa boot-eze singur de pe stick, dar imi da acea eroare. Singurul calculator pe care il am la dispozitie este un PC. Ce pot face acum?

Fă rost de un stick cu sistemul făcut pe Mac, ca să fii sigur că este în regulă. Dacă nu poți boota de pe el, atunci bănuiesc că stick-ul făcut pe Windows are o bubă, iar Internet Recovery nu merge pentru că nu e formatat hard discul.

Sînt sigur că acel flash nu este bootabil, dacă l-ai făcut în Windows. Fă alt disc bootabil pe alt mac, cel mai ușor folosind aplicația DiskMaker X 5 sau oversiune mai veche, dacá celălalt mac nu rulează mai sus de Lion. Sau, deși este – poate – bootabil, este incompatibil cu config hard pe care o ai (nu știu, nu dai detalii despre sistemul de operare făcut pe PC).
Deci elimină din orizont afirmația panicoasă „singurul calculator este un PC”, fă rost de un mac și fă un flash bootabil „pe bune”. Unde locuiești?

Nu de mult m-am mutat in Satu Mare si nu cunosc pe nimeni care sa aibe un Mac.

Ei, trebuie să fie… Ia vezi pe olx.ro ori pe okazii.ro cine din SM vinde un mac, sigur vei găsi!

Multumesc de info. Voi reveni cu detalii despre cum s-a finalizat chestiunea.

Ia uite cîți ai pe olx.ro:
http://olx.ro/electronice-si-electrocasnice/laptop-calculator/satu-mare-judet/q-mac/