Nelămurire garanție Apple


(Daniel) #1

Salutare, știe cineva cum sta treaba cu garanția internațională Apple? Am fost la iStyle cu un iPhone 8 Plus la ei achiziționat de la Telekom cu garanție internațională valabilă și l au refuzat pe motiv ca e luat de la un operator de telefonie mobila. Au spus ca garanția internațională e valabilă in alte țări decât România și ca nu au ce sa îmi facă. E normal?


(Cattus Thraex) #2

Pare ciudat. Dă un telefon și la Noumax și la Telekom RO. Poate că, fiind luat prin Telekom RO, trebuie dus tot la ei. Nu cred că aici clarifici problema, ci le Telekom. Dacă în contract/garanție specifică faptul că, la o problemă, trebuie să-l duci la ei, la Telekom, înseamnă că așa trebuie să faci.
Întrebare: de ce te-ai dus la iStyle direct și nu ai întrebat întâi la Telekom? sau să te fi dus direct la un punct Telekom, sunt mai dese decât punctele iStyle.


(Daniel) #3

Am mai mare încredere in service-ul celor de la iStyle fiind autorizat de către Apple. Atâta timp cât telefonul e luat la liber și e neverlocked, nu văd de ce sa nu pot folosi garanția oferită de Apple.


(Cattus Thraex) #4

Nici eu, dar dacă Telekom are alte condiții de garanție, probabil că se aplică acelea. Du-te la Telekom ori sună-i și lămurește-te.
P.S. Nu-ți face idol cioplit din iStyle, nu e cine știe ce acolo… Important este să-ți rezolvi problema, nu?


(Daniel) #5

O sa rezolv cu Noumax, cei de la iStyle mi-au zis mai întâi ca garanția internațională nu se aplica in România și ca trebuie sa merg cu el in alta țara pentru a-l schimba și de abia după m-au întrebat de unde l-am achiziționat. Mi se pare aberanta chestia asta cum ca n-am garanție in țara de unde l-am cumpărat și am in SUA de exemplu. O sa vorbesc și cu cei de la telekom, dar din câte mi s-a spus iPhone-urile achiziționate de la telekom benficiaza de garanție Apple.


(Cattus Thraex) #6

Păi „garanție Apple” în RO înseamnă și iStyle sau în primul rând iStyle. Ciudat.


(Daniel) #7

Mda, nu știu ce sa mai zic… O sa văd mâine ce rezolv… mersi de ajutor. :slightly_smiling_face: