Mail nu trimite mailurile


(Andrei Ripcescu) #1

Bună ziua, văd că programul Mail nu mai trimite mailurile, deși arată că le-a trimis, ele apar în mesaje trimise. În schimb primește. Dacă intru pe yahoo cu browser-ul se pot trimite. Nu e problemă de la serverul lor. Se poate face ceva? Mulțumesc.


(Tudor Vedeanu) #2

Și cum îți dai seama că nu le-a trimis?


(Cattus Thraex) #3

Pun și eu aceeași întrebare ca Tudor: dacă apar în Sent/Trimise, cum ai dedus că NU le-a trimis? Poți fi clar? Ai primit un mesaj din care ai dedus acest lucru? Cu mai mult de o adresă? Dacă este UN SINGUR CAZ, este f. posibil ca problema să fie la destinatar, nu le expeditor.
Poți fi mai clar?


(Andrei Ripcescu) #4

M-a sunat clientul că nu a primit și apoi din browser a mers. Și azi văd că nu merge din mail deși am șters contul și l-am readăugat. Am mai multe conturi în Mail și adrea de gmail funcționează, numai la ymail am probleme.


(Lucian) #5

Si eu am avut probleme cu Yahoo. Mie imi facea alte probleme. Nu primeam toate atasamentele in aplicatia Mail, iar daca intram in browser le vedeam. nu am gasit solutie, pur si simplu s-a corectat in timp. Probabil printrun update.


(Andrei Ripcescu) #6

Acum am vorbit cu cineva și este probabil din cauza yahoo, poate au ceva elemente de securitate din cauză că se vinde la altă companie.


(Lucian) #7

Da, problema e la ei. Dar nu stiu rezolvare. Am incercat si eu stergerea contului si readaugare, dar nu a folosit.


(Cattus Thraex) #8

Problema e cu yahoo, din cîte știu.


(Adrian Ruicanescu) #9

Eu am avut alta problema cu yahoo. Primeam din 5 in 5 minute avertizari de deconectare de la server, atat cu aplicatia Mail, cat si cu Airmail. Asa ca m-am hotarat sa renunt la yahoo mail. Evident, inainte l-am mai folosit 2 saptamani, in care mi-am notat in semnatura ca renunt la acest serviciu si mi-am indicat noile adrese (gmail si icloud). Cine nu a citit semnatura, la revedere.