Un MacBook Air model 2017 este ok pentru programare in Java sau .Net Core ? Ma refer la modelul cu 8GB Ram si 128 GB SSD.
M-am gandit la MacBook Pro modelul din 2019 dar imi e frica ca foarte multe au probleme cu tastatura.
Dacă vrei „jucărie” nouă, iar tu fiind un pro, aș zice un MBP, orice generație. Modelele de bază vin toate cu SSD la 128 și 8 GB RAM. Avantajul la MBA 2017 este că-i poți pune ușor un SSD mai capacitiv, eu am pus recent 1 TB SSD Intel pe așa ceva. Sigur, nu mai era în garanție. La ultimele modele de MBP, din 2016 încoace, nu poți face niciun upgrade, totul e lipit pe placa de bază, cum îl iei așa moare.
Păi dacă nu ai neapărat nevoie de o jucărie „pro”, atunci acel MBA 2017 căruia îi poți pune un SSD mult mai capacitiv, eu mi-am pus de 1 TB. Am descris aici cum am procedat. Chestia cu tastatura a fost raportată, nu știu cât de serioasă e treaba, dacă ai rețineri nu-l lua, e simplu.
P.S. La actuala ofertă Apple, acel MBA 2017 mi se pare singura jucărie la un raport rezonabil calitate/preț. În plus, are SSD upgradabil, detaliul este important pt mine.
Ce părere aveți de Macbook Pro modelul de 13" cu 8 GB de memorie și 128 ssd ? Ma refer la varianta 2019. Este ok de cumpărat ? M-am gândit și la Macbook Air model 2017 dar are procesorul din a 5-a generație și mi se pare cam depășit.
Avem părere bună, nu am părere bună despre SSD-ul meschin de 128 pe care nu-l poți upgrada, cu ăla mori. Dacă spațiul de stocare nu e o problemă pt tine și nu-ți creează dsconfort…