Jocuri iOS

Cred că au trecut câteva luni bune în care nu m-am atins de jocurile iOS. În ultimele zile însă, pentru că sunt ceva mai ocupat decât de obicei și caut mereu motive să nu mă apuc de lucru, am zis să dau o tură prin App Store, să văd ce mai e nou la capitolul jocuri. Și am găsit câteva joculețe numai bune de pierdut timpul, pentru un refresh de 5 minute, cam cum fac probabil fumătorii.

În primul rând, Stack, e tipul ăla de joc în care atingi ca un tembel ecranul, pentru a pune niște plăci una peste alta, atât. E al naibii de addictive și frustrant, pentru că ritmul în care vin plăcile alea se mai schimbă. Nu cred că are nici o strategie, se bazează pe reflex, dar de vreo 3 zile îl joc continuu.

Astăzi am dat și de Lunar Mission, care reciclează conceptul vechiului Lunar Lander, dar vine cu o grafică foarte simplistă și drăguță. Controlul este cât se poate de simplu, intuitiv și frustrant. E noua obsesie, după Stack.

Am aflat că există de ceva vreme Star Trek Timelines, pare un proiect ambițios și serios, l-am descărcat, dar nu am început încă să-l joc, nu m-am săturat încă de Lunar Mission. Unii zic că e cel mai bun joc Star Trek pentru platforme mobile (ceea ce nu e greu, la cât de puțin astfel de jocuri sunt și la cât de proaste au fost precedentele). Așadar, jocul e promițător, voi vedea în zilele sau orele următoare.

Voi cu ce vă mai omorâți timpul?

Nici eu nu m-am mai jucat de luni bune, dar jocurile pe care le am instalate și pe care le-am frecventat cîndva sînt:

  • QuizUp;
  • Sven :smiley: – pe care văd că l-au scos din magazinul românesc; eu încă îl am pe iPhone;
  • Blek;
  • Paperama.

Cîndva am jucat și FIFA :slight_smile:

Nimic spectaculos, dar mă distrau.