„Frequently visited”


(Cattus Thraex) #1

Tudore, pe acest MBP 2001, pe care rulez Sierra, dar era la fel și înainte, cu Căpitanul, site-ul ăsta apare primul pe lista „vizitate frecvent”, dar nu apare deloc pe mac mini, deși acolo e cam la fel. Știu că am mai discutat chestia asta, nu reușesc să-i dau de cap și nici nu am dorit să intervin manual. De ce se comportă Safari diferit pe cele două mac-uri?


(Tudor Vedeanu) #2

Intri la fel de des pe Macforum de pe Mac Mini?


(Cattus Thraex) #3

Aproximativ la fel, ba uzual, cînd sînt acasă, mai mereu pe mini. Uite cum e pe mini, ar trebui să fie tot primul sau măcar între cele mai vizitate.


(Cattus Thraex) #4

De fapt, așa arată uzual și așa arăta și pe MBP, doar recent, nu știu de ce, a apărut macforum primul. Am făcut un backup și restore din mini, cred, și – deși pe mini nu era primul – pe MBP a apărut!
Evident, nu e ceva esențial, dar mă intrigă orice nu-mi pot explica logic.


(Cattus Thraex) #5

Singura soluție pare a fi să ștergi toată istoria din Safari și să o iei de la zero. Este un oarecare disconfort, dar macforum.ro apare, în sfîrșit, în lists de site-uri vizitate.


(Cattus Thraex) #6

Deci da, dacă ștergi toată istoria din Safari și o iei de la zero, Macforum apare, deocamată a rămas singurul site în listă, deși am făcut asta de 2-3 zile. :slight_smile:


(Cattus Thraex) #7

Acum, am ajuns la situația inversă: la „frequently visited” am numai acest forum. :wink:


(Tudor Vedeanu) #8

Când au introdus chestia asta cu siturile frecvent vizitate, mi se părea că ele se sincronizează prin iCloud pe toate computerele/device-urile personale. O fi fost așa sau nu, cert este că acum clar nu mi se mai sincronizează. Pe iPhone am doar două situri frecvent vizitate, pe Mac am 12.


(Cattus Thraex) #9

Eu am chestia asta din Căpitan, înainte nu cred că apărea. O s-o iau de la capăt, inclusiv în iOS, să văd unde naiba apare problema.