Flashing question mark


(Andrei) #1

imagine

Salutare , am o problema la un Macbook Pro A1502 , dispare SSD … stie cineva solutia ? A mai patit cineva sa crape SSD pana acuma ?


(Cattus Thraex) #2

Da, desigur, SSD-ul este un produs care se poate strica, deși – teoretic – ar trebui să țină decenii. La boot, ? = nu am sistem, ce fac? Posibil ca de vină să fie cablul de conexiune dintre SSD și placă. Mai departe, dacă o poți face singur, verifică ambele situații. Dacă nu, apelează la un flăcău priceput.


(Andrei) #3

Nu e cu cablu modelul Retina , e direct cu conector , faza e ca ma enerveaza , ca merge cate odata … am sa cumpar alt ssd , sa vad diferenta … sau nu stiu …


(Cattus Thraex) #4

Funcționarea intermitentă indică un contact defect. Sigur că te enervează, dar asta nu rezolvă problema, trebuie să afli cauza și să o rezolvi. Înainte să cumperi alt SSD, veifică dacă e bun cel existent, mai exact ce anume provoacă acest comportament.


(Andrei) #5

am probat cu alt SSD si la fel… bootez cu Mojave de pe USB si nu imi vede la DIsk Utility decat USB :frowning: a mai patit cineva ceva asemanator ?


(Cattus Thraex) #6

Desigur, ai o problemă la conexiunea dintre Hdd/ssd și placă, posibil să fie o problemă ușor de rezolvat. De aceea ți-am și recomandat să nu te grăbește să iei un SSD nou, ci să identifici cauza, apoi să iei o decizie.