Chat topic vol. 3

Momentan Feedly + Instapaper pare combinația perfectă. Instapaper a înebunit și au renunțat la Premium de ceva vreme, adică pot avea sublinieri nelimitate și căutare în text, cred că sunt singurii care oferă așa ceva gratuit, plus interfața simplistă excelentă.

Instapaper cică a deconectat astăzi toți clienții din EU, din cauză că momentan nu se poate conforma GDPR-ului.

Curios, pe mine mă lasă să mă loghez.

Și la mine merge.

Nu mai merge.

o postare a fost mutată într-un nou subiect: WWDC 2018 (4-8 iunie)

Se pare că Microsoft achiziționeză GitHub:

https://qz.com/1295693/github-users-already-fuming-about-companys-sale-to-microsoft/

1 Like

Toate marile companii îi cumpără pe cei mici, s-a dus epoca firmelor „de familie”, poate doar în sfera micilor magazine, micilor restaurante, și nici acolo nu va mai dura până să avem numai rețele mondiale.

Cattus - acum cumpără o imensă comunitate (defapt mai multe comunități) de dezvoltatori : 28 million developers.

Se pare că mulți dintre ei fug acum pe alte platforme similare. Sunt business-uri care se bazează pe GitHub și nu vor ca Microsoft să aibe de acum încolo acces la tot ce fac ei acolo.

1 Like

Păi da, asta spun și eu, nu pricep atenționarea.

Salutare!
Cum invit pe cineva pe forum? Ii spun efectiv sa caute forumul si sa-si faca un cont, sau ii trimit eu invitatie? Intreb pentru ca nu am gasit nici un buton de invite (sau poate nu-l vad eu).

Există posibilitatea de a invita pe cineva să comenteze la un topic. Dacă vezi aici dedesubt un buton “Invitație”, fă un test. :wink:

Te referi la butonul de Distribuire? Promit ca ma uit, da’ nu vad! :smile:

Care din butoane o fi?

Ideea e ca un cumnat de-al meu are o problema cu un iMac si i-am spus ca sigur aici gaseste raspunsul la problema. Iar daca problema nu a aparut pana acum pe forum, sigur cineva din colectivul de aici o sa-l ajute cu o parere/rezolvare, cum de altfel m-ati ajutat si pe mine. :slight_smile:

Hmm, la mine apare între “Marcaje” și “Răspunde”. Probabil că e activ doar de la un anumit nivel de utilizator în sus. Cel mai simplu e să dai adresa sitului și gata.

Asa am sa fac. Multumesc.
In alta ordine de idei: se poate sa folosesc un Apple Airport Time Capsule 2TB 4TH Gen, ca si un NAS normal - adica un drive in retea unde sa-mi pot face upload la fotografii fara ca sa le mai tin in Mac, dar totusi sa am acces la fotografii din Lightroom? Sau face doar backup?

Probabil apare numai la admin, nici la mine nu apare așa ceva.

În principiu da:


Dar e un pic mai lent ca un NAS (si nerecomandat) - vezi și: https://discussions.apple.com/thread/6059775

1 Like