Chat topic vol. 3

Topic pentru conversații și mesaje de tip chat, care nu necesită topicuri dedicate.

Continuarea de aici: cum se urcă o poză de pe iPhone? Am încercat cu Copy din Photos, dar nu am Paste în reply-ul de aici. Nici butonașul de urcat poză în toolbar.

Folosind butonul Upload, dreapta jos:

Exista un buton “Adauga o imagine”, doar ca asa cum spune Tudor, ramane in “Se incarca…” daca imaginea este prea mare. Am incercat eu acum sa adaug ceva de pe iPad si nu merge.

Test Upload iPad

Ar trebui să-ți dea eroarea asta dacă imaginea e prea mare.

Referitor la faza cu incetinirea din cauza aplicatiilor…
Adevarul ca si dreptatea te pot incetini uneoriv :slight_smile:
Si mie mi-a aparut si mai zicea ca aplicatia nu e optimizata.

Probabil nu am asteptat destul, pentru ca nu a aparut eroarea asta. Doar scria Se incarca… si atat.
Am incercat sa urc un screenshot de pe iPad si asta merge. Probabil imaginea initiala era prea mare.

Ups, scuze, am ratat complet butonul ăla. :blush:

2 Likes

Într-o lume normală, filmulețul ăsta ar fi fost o prezentare pentru un model nou de iMac :weary:

Da, e tare jucăria, pt cine face asemenea proiecte este evident mult peste ce oferă Apple acuma. De altfel, am mai scris: în ultimii 3 ani, Apple nu prea mai inovează nimic major, prostii. dar – se pare – cu mare impact la popor. Pt zona pro nu a mai produs nimic esențial.

O lectură interesantă: https://backchannel.com/an-email-history-of-the-2001-ipod-launch-709b3ac4ea03#.ctzb1nw8j

Uh, au scos și chime-ul de pe noul MacBook Pro.

Și cablul de extindere de la “cărămidă”, e direct ștecărul acum, se cumpără extra.

Sunt umpic ironic la adresa Microsoft si da…stau bine cu marketing-ul. Pai intainte sa trec pe MBP am avut pe mana asa: Surface Pro 2,3 si la job folosesc 4 doar pentru anumite operatinuni care nu le folosesc in fiecare zi. Pai hai sa detaliem umpic…mie f.f.f.f rar mai imi vine cheful de a ma juca pe steam…rar dar vine…si atunci conform celor de la microsoft si specificatiile acestora ar trebui sa nu am nici un fel de problema chiar si in gaming ( BG a spus nu eu!! ) si de nenumarate ori imi iesea din timpul jocului pe SP2 sau 3 nici macar mesaj de errorare nu dadea(rulam jocuri basic ce necesitau 2 gigs ram)…OK o sa ziceti da dar nu sunt pt gaming…si asa este pai hai sa luam alt exemplu cu SP4: se incinge daca rulezi mai mult de 3 aplicatii in background pornesc ventilatoarele care la un moment dat fac urat si mai mult daca nu primesti ecran albastru primesti un gratuit si inevitabil restart.
Poate o sa ma intrebati: da ce aplicatii folosesti mai nene…pai inafara de outlook, client de vpn, VNC si web browserul Firefox(cu peste 12 tab-uri deschise) si un skype nimic altceva. Cei de la job au trimis cateve la service si Microsoft le-a testat si a trimis raspuns oficial de gennul: acesta este produsul el trebuie tratat ca un hybrid si nu un laptop obisnuit si puterea de procesare este mult mai limitata decat la un laptop.
La SP3 big issue era cand faceam taskuri remote pe un server si in momentul cand intram in interfata grafica daca nu se restarta primeam un BIG Freeze sau in momentul cand compilam anumite parti din cod.
What ever din cele 3 modele SP2 a fost cel mai ok si reusit in ciuda faptului ca era doar de 10.3" si umpic mai gros fata de celelalte…restul pot spune ca dpdv performante le pot compara cu Air 1 probabil. Nu ridic in slavi Apple au si ei minusurile lor dar dpdv al performantei de procesare Microsoft mai are de invatat la device-urile lor mai ales ca ei sustin " surface-urile pot inlocui un laptop la orice "…sorry this is wrong.
Scopul acestora au fost si sunt numai de browsing si desen ca altfel nu gasesti utilitatea pen-urilor si chat in rest daca vrei sa pui un client de virtualizare ceva…gata a obosit jucaria.
Acestea fiind spuse nici acest “Desktop” nu il vad mai presus de Surface Pro. Microsoft a inceput sa dea lectii de design cel putil la Apple dar dpdv performante ramane de vazut.
P.S. Folosesc si Win pe MBP si dinc e v-am spus mai sus nu mi sa reprodus in windows nici chiar in Steam si vorba aceea la hardware “suna” mai bine SP 3 ca avea 4 nuclee :wink:

Ei lasă, că și Tim Cook a zis că un iPad poate înlocui un computer, dar e clar că nu pentru orice și nu pentru oricine. La fel și cu Surface Pro, este totuși o tabletă, nu un laptop.

@tudor: Cum ziceam marketing…putini cunosc sau tot atat de putini care detin asemenea produse nu dau un feedback realist in ceea ce priveste genul asta de produse. Nea Tim ori fumeaza etno…ori asa este el…“visator” si rupt de realitate. Pai si Air Pro inafara de browsing/chat/jocuri din apps store nu poate mai mult. Sa imi spuna mie un Dev ca a renuntat la laptop pt orice tableta din gama Apple sau Microsoft sau ceva pe Android ca ii pot demonstra cu lucruri basic a.i. sa ii blocheze device-ul :smiley:

Băi băieți, e clar că, așa cum arată lucrurile acuma, iOS nu poate oferi un mediu pro, decît – eventual – tangențial și, să zic așa, neintenționat. Cele două iPad-uri cu pro la coadă or fi pro pe config hard, dar ca funcționalitate nu prea văd cum faci lucruri pro cu ele, poate pe ici-pe colo. e va fi om vedea. Dacă pe ele s-ar putea un sistem serios gen Sierra, atunci da, mai discutăm. Acel „pro” la coadă reflectă un fel de autolaudă, nu e pro „pe bune”, nu că nu ar duce hardul, nu duce OS-ul.

Mai nou asta e valabil și pentru linia de Macbook.

Nu mă pricep la comparații hard, mie mi se pare că e pe linia performanțelor hard și ale altora, nu știu. Dar este evident că, orice hard ai pune la un iPad, iOS nu duce chestii pro serioase. Și cred că aici e punctul mort al lui Apple.