Boot Camp,nu vede pertitia de MAC

Salut.Am un mac de 27 ,cu ultimul osx,dual boot mac os-windows 10 de ceva timp,si functioneaza bine.Am observat ca, cand sant in Windows si vreau sa fac trecerea din nou pe mac os cu ajutorul bootcamp sa intru din nou pe macos,nu imi vede partitia,vede numai Windows 10.Cum fac sa se vada si partitia de mac,eventual sa fac din cmd.Merci fain

Dă restart și apasă tasta Alt (Option) imediat ce apare mărul pe ecran, până intră în meniul de boot unde poți alege partiția cu macOS.

si eu am aceeasi problema, de fiecare data cand intru in windows, pe urma trebuie sa apelez la tasta option, din windows nu mai vede partitia mac… cred ca de cand i-am facut update-ul Mojave.
Se pare ca momentan nu au gasit o solutie pentru problema asta… in afara de cea manuala cu tasta option :slight_smile:

Nu pot testa, deci – dacă pricep – partiția apare dacă apeși tasta Option, da? Nu ar fi rău să citești documentația aferentă, de ex. asta ori asta.

Depinde ce windows aveti.Pentru windows 10 trebuie instalat in windows bootcamp 6 drivers ca sa puteti comuta din windows in mac. Recomand sa rulati brigadier.exe. Este un executabil care va downloadeaza exact varianta de bootcamp cu driveri specifici pentru fiecare hardware in parte.
Bafta!